Over ons

“Als je de oplossing voor het probleem al weet heb je ons niet nodig”. Zoals de naam Try Outside ergotherapie al aangeeft willen we je uitdagen buiten je vaste routines om naar mogelijkheden te kijken. We willen jou motivatie gebruiken als drijfveer voor verandering om je betekenisvolle dagelijkse activiteiten weer zelfstandig uit te kunnen voeren.

Bij Try Outside ergotherapie bieden we maatwerk ergotherapie aan voor volwassenen in de omgeving Aalten, Dinxperlo, Lichtenvoorde en Varsseveld. Op verzoek zijn natuurlijk altijd andere plaatsen ook mogelijk in de achterhoek. Afhankelijk van uw hulpvraag bezoek ik u aan huis of op uw werk. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze praktijklocatie.

Ruim 10 jaar ervaring

Kwaliteitsgeregistreerde ergotherapeut

Maatwerk in zelfstandigheid

Behandeling aan huis of op locatie

"Niet de beperkingen, maar uw wensen en mogelijkheden staan centraal tijdens de behandeling"

Missie

“Voor kwaliteit van leven”

Bij Try Outside ergotherapie staan niet uw beperkingen, maar juist de mogelijkheden en activiteiten die voor u belangrijk zijn centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat volwassenen grip op hun eigen leven willen hebben. Doen wat je leuk vindt, zelf keuzes kunnen maken, energie hebben, participeren in de maatschappij en zelfredzaam zijn is hierbij van belang.

Visie

“Als je de oplossing voor het probleem al weet heb je ons niet nodig”. Zoals de naam Try Outside ergotherapie al aangeeft willen we je uitdagen buiten je vaste routines om naar mogelijkheden te kijken. We willen jou motivatie gebruiken als drijfveer voor verandering. Vanuit ons oprechte contact binnen jouw vertrouwde omgeving willen we een gelijkwaardige samenwerking creëren om je letterlijk in beweging te brengen. Doelgericht gaan we samen met enthousiasme en een gezonde dosis humor jou uitdagen weer kwaliteit van leven te krijgen.

Voor vragen of onduidelijkheden of het maken van een afspraak stuur een bericht of plaats een terugbelverzoek

Specialisaties

Hersenletsel

Educatie en advies, leren omgaan met vermoeidheid en geheugen- of planningsproblemen, cognitieve training en arm/handfunctie training met hulpmiddelen

Woningadvies

woningadvies, woningaanpassingen en valpreventie bij uw huidige woning, verbouwing of nieuwbouwwoning om levensloopbestendig te wonen op je vertrouwde plek.

Pijn & Vermoeidheid

Energiemanagement door balans en structuur in belasting-belastbaarheid en slaapritme, leren grenzen hanteren, oefeningen en adviezen om energie te besparen.

Stress / Burn-Out

Rust en balans creëren. Stresspatronen doorbreken en gedragsverandering activeren door oefeningen om overbelasting te voorkomen en energie te hebben.

COPD / COVID

Training van ademhalingtechnieken en ergonomische houdingen tijdens activiteiten, energiemanagement, leren omgaan met geheugenproblemen en leefstijladvies

Mobiliteit & Verkeer

Verplaats je weer veilig van A naar B. Advies, uitproberen en training met een geschikt vervoersmiddel zodat je weer veilig buiten op pad kunt en kwaliteit van leven kunt ervaren.

Try Outside Ergotherapie is aangesloten bij:

Heeft u nog vragen of wil u graag een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.